tirsdag 1. februar 2011

Ho Chi Minh og norsk overraskelse

Hei og hopp! I formiddag tok vi buss fra Hoi An til Da Nang, hvor flyplassen lå. Deretter satte vi oss på flyet sørover, og nå er vi altså i hovedstaden i Vietnam (Edit: Den gamle hovestaden til Vietnam) - Ho Chi Minh! Her har det vært over 30 grader og fint vær i dag! Må si det er litt godt med sol og varme, etter to uker med relativt dårlig vær og forkjølelse....

Vi kom på hotellet rundt klokken 16, og da slappet vi av på hotellrommet en liten halvtime, før hele gjengen stakk ut sammen for å spise middag. Husker ikke hva restauranten vi fant het, men det var iallefall god mat der. Jeg og flere bestilte oss kyllingfajitas og det var skikkelig godt!

Også må jeg nesten nevne at Ingun overrasket oss med litt norsk godteri (Salt Sild) før vi gikk ut å spiste middag. Tror de fleste syntes det smakte veeeldig godt :)

Ellers har vi ikke gjort stort annet enn å gå rundt til forskjellige "reisebyråer" for å finne billigere turer til Mui Ne (en nydelig strandby som ikke ligger så alt for langt herfra), og slappet av på hotellrommene, som forøvrig inneholder diverse småkryp som ligner på små lus/maur (!) osv.

Men nå er klokken over halv tolv her, så det er vell lurt å finne senga snart, for å være klar til en ny dag i morgen!


Det obligatoriske flyvingebildet...


Nam.


Kyllingfajitas!


Kathinkamor!

Og til slutt, et lite tips til dere der hjemme: Det er mye gøyere for oss å blogge, om dere kommenterer litt oftere :)

7 kommentarer:

  1. Hei, følger med selv om vi ikke skriver så mange kommentarer. Veldig gøy å se hva dere opplever. Kos dere videre. Pappaen til Live.

    SvarSlett
  2. Hei vietnamesere;) Høres ut som om dere er ute på en spennende reise! Utrolig artig å lese blogg og se bilder!Ønsker dere god tur videre! Mamman til Annette Lill

    SvarSlett
  3. haha leste siste setningen, og visste me ein gong att da va anette som hadde skreve xD
    awesome og høyra ka de driv på med!:D savne dekan alle sammen <3

    SvarSlett
  4. Martin, Birger og Ingrid1. februar 2011 kl. 21:48

    Følger med dere fra New York å da, ikke bare der hjemme lizzååm! Håper dere har det super gøy, cuz we are having a blast here in New York City!
    Hilsen Martin, Birger og Ingrid
    we løøøøøv ya <3
    ps. Martin spør om noen kan kjøpe med en facny shit bukse til han. En slik en som alle dere går med. Martin betaler når dere kommer hjem :):):):):))))) På forhånd takk!

    SvarSlett
  5. Det er Hanoi som er hovedstaden da Annette, loooll azzzzzzzzz!!!!11111

    SvarSlett
  6. Høres ut som at dere har det riktig utrivelig! På skolen får tiden går tiden utrivlig sakte, de fleste sitter å ser på the tribe med Eirin, Inger har til og med begynt å trene, Maya og Bendik har fått advarsel om nattebråk...

    ps: JEG SAVNER DEREE!!!!!!!

    SvarSlett
  7. Hei Annette Lill! :)
    Artig å lese om turen deres, fikk tips fra mamma jeg, vettu... Ha det fint!

    Klem fra tante Birgit

    SvarSlett