søndag 13. februar 2011

Kålhuene Steffen, Live og Ragnhild på tur!

Vi var de eneste som ville utforske Mui Ne, så vi dro på dagstur i en safaribil:) Det var ganske windy. Først var vi innom en bekk/elv som var ca 3cm dyp og Steffen Johanssen syntes det var litt ekkelt. Vi trodde dette var hele greia vi skulle på, og vi lurte litt på hva vi hadde meldt oss på. Heldigvis var det ikke det, vi kjørte videre til en hvit sandørken hvor vi akte og lekte kålhuer hele gjengen. Spesielt Mr. Johansen. Eller han lekte ikke da, han er dessverre bare sånn.

Med seg på turen hadde Steffen med seg sin kjære 1,5l store vannflaske. Siden vi leide akebrett måtte Ragnhild bare den elskbare vannflaske og Steffen akebrettet. Da vi vandret rundt i ørkenen kom det en familie med barn løpende mot oss og viste at de ville at Ragnhild skulle ta bilde av dem, og Ragnhild ble lykkelig og satte fra seg vannflaska for å ta bilde. Men Ragnhild ble lurt...i det Ragnhild skulle ta bilde tok faren vannflaska og delt vannet til Steffen med sin sønn. Steffe ble RASENDE, og mente det var hennes skyld at det kom snørr på flaska hans! Men det var jo ikke det:/ Idet vi skulle gå, kom broren til gutten løpende, og ville ha vann han også. Han så på vannflaska med store, lykkelige øyne, tørst etter å ha gått så lenge i ørkenen. Steffen synes han hadde delt nok vann med disse ungene, så han tok opp vannflaska rett foran øynene på gutten og sa; NO! Steffen snudde seg og begynte å gå, mens en gråtende liten tørst gutt sto igjen å så på.

Etter ørkentuen gikk vi gjennom en Kiosk det det var en ape i bånd. Vi satt og tok masse bilder og apa gjorde triks. Siden Ragnhild fortsatt bar på vannflaska satte hun den fra seg mens hu tok bilder. I det apa kom nærme henne tok hu bilder, men så ikke at apa sneik til seg vannflaska og satte seg på den. Da var det ingen blid Steffen som stod bak og så på. Ragnhild måtte pent finne seg i å kjøpe en ny 1,5liter med vann til kålhue Steffen.

Så blei det en liten kjøretur til så var vi i en rød ørken. Der skulle vi ta solnedgang bilder. Dette gjorde vi også. Vi trodde vi var dritkule når vi sto å poserte foran sola, lot som om vi holdt den osv. De andre menneskene som sto rundt bare lo av oss, ikke så rart i og med at vi hadde med oss Steffen.

Steffen maser om at vi skal ut å kjøpe godteri, så vi må nesten gjøre det nå. Han synes forresten vi er for ukule for koseklubben, noe vi er totalt uenig i. Vi skal lage vår egen klubb, og Steffen er ikke invitert.

Bilder kommer litt senere idag, og det burde dere gleeeeeede dere til. STAY TUNED, hilsen Live og Ragga (+ Steffen som sitter å snakker med sin kjære koseklubb på facebook - nerd) kyss og klemmer fra oss!!!

1 kommentar:

  1. hehe genialt :D så flink du er til å passe på flasker med vann Søs :P

    SvarSlett