lørdag 5. februar 2011

Mui Ne

Hei og opp! I dag var det frokost klokka sju og bussen gikk i åtte-tia=) Og turen gikk til lange strender og herlig varme:D Her skal vi jammen kose oss! Bussturen tok ca 5timer, men med tanke på reisemålet gikk det smertefritt:) Det var en sliten gjeng som kom fram i to tiden, og ikke nok med det måtte vi gå 2km til Hotellet med all bagasje:P

Da vi hadde rigget oss til på rommene var det rett ned til stranda for sein lunsj, bading og litt soling. Det var helt herlig med den langestrandlinja, palmer, hav og sol! Hele gjengen hoppa i havet og vannet var godt og varmt! Denne gangen bor vi veldig billig, vi bor på et gamlehjem, men det er koselig. Det er stille og rolig her, men det er godt med noen sanne dager også...fra bråkete Saigon til rolige Mui Ne :)))
Etter strand besøket var det på rommet og ordne seg litt og så gå ut å spise. Vi gikk til et sted med passe grei mat og surrete servitører, men det er jo en opplevelse det og:) Jeg bestilte meg dessert; pannekake med ananas, men i tillegg spurte jeg om sjokoladesaus...gjett hva jeg fikk..jo en kopp kakao:P Det var jo litt artig.
Noen av oss gikk på rommet og tok kvelden men andre var ute og tok litt bilder og bestilte ørkentur til i mårra:) Det er mye spennende denne byen har og by på, men har en følelse av at de felste holder seg på stranda i mårra:)




Her sitter Guro og Marita dypt konsentrert i sitt snake spill:P




Her er vi på bussen hvor vi skal tilbringe de neste 4-5 timene i Vietnamesisk trafikk.



Her har vi kommet fram til badebyen Mui Ne. Og vi har fått beskjed om å gå 2km for å komme til Hotellet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar